- ett projekt av Hökerum Bygg

Leva och bo

BRF CIRRUS- ETT SOLSKENSPROJEKT

Vi brukar fråga oss vad det är som gör att man trivs bra där man bor. Stor balkong,trygghet och möjlighet att sätta personlig prägel är viktiga saker på den listan. När vi bygger brf Cirrus har vi haft detta i åtanke. Alla lägenheter i de tre husen har tillgång till en egen balkong eller uteplats. Mellan husen finns två fina innergårdar. De blir samlingsplatser där du kan träffa dina grannar och vänner och där finns både sköna sittplatser och små mysiga lekredskap för barnen. Naturen bakom växer ihop med innergården. Vi tror att det kommer bli en harmonisk avkopplande miljö. För att göra det extra trivsamt i föreningen äger bostadsrättsföreningen både ett kalasrum och ett gästrum som föreningens medlemmar kan hyra för en liten slant.
Husen i Brf Cirrus är en del av Göteborgs stads jubileumssatsning. Intill vårt kvarter kommer Egnahemsbolaget att bygga vidare. Vi har gemensamt jobbat fram detaljplanen
ihop med Göteborgs kommun och resultatet ser jättefint ut! här kan ni läsa mer om BoStad 2021 www.bostad2021.se

Vi är glada och stolta över att vara med och forma en ny sida av härliga Länsmansgården. Senast vi var här byggde vi Brf Solen tvärs över gatan. Det känns riktigt
roligt att vi nu får möjlighet att fortsätta utveckla den här stadsdelen med ett till bostadsrättsprojekt i samma område.

 


Följ bygget - steg för steg

Vad har vi gjort, vad gör vi nu och vad händer sen? Ett byggprojekt innehåller flera olika delar och steg och för en oinsatt kan det ibland verka komplicerat. Tills nu. Här har vi samlat de viktigaste delarna på en tidslinje för att ge dig en överblick.


Projektering

Säljstart

Byggstart

Inredningsval

InflyttLäget - bästa möjliga


Snabba fakta

Ort: Göteborg, Hisingen
Adress: Norra Fjädermolnsgatan/ Bymolnsgatan
Antal hus: 3
Antal lägenheter: 60
Antal rum: 1-4
Storlek lägenheter: 39-93 kvm
Insats: 1 460 000 - 3 300 000 kr
Månadsavgift: 2 325 - 5020 Kr
Balkonger: 9-33 kvm
Status: Inflytt
Inflytt: Juni 2019